top of page
  • i54724

18 Tips voor een mooie profielfoto!

Je bent op zoek naar tips voor een mooie profielfoto. Verstandig, want wist je dat mensen binnen een paar seconden over iemand oordelen bij het zien van een foto? Nu je dit weet is het verstandig om daarom te zorgen voor een profielfoto waar de 'vonken vanaf spatten'.


De eerste tip is je uiterlijk. Als je naar een photoshoot gaat is het verstandig dat je lekker in je vel zit, dus zorg dat je uitgerust bent. Dat je van jezelf al een lekker kleurtje hebt. Overigens heb ik het dan niet over zonnebank-bruin, maar maak regelmatig een wandeling in de frisse buitenlucht. Dat doet je huid wonderen.


Verder moet je je op je gemak en comfortabel voelen tijdens je shoot. Trek dus kleding aan waar jij blij van wordt. Kleding die lekker zit! Er is nog nooit iemand relaxt op de foto gegaan in een te krappe blouse of jurk.


Nog een tip: zorg dat je op tijd bent bij je photoshoot! Stress hebben door een gemiste bus of trein is niet fijn. Het geen ook onnodige zweetplekken in je kleding :) Vertrek dus op tijd.


Wij bij Silvan Stoet Portretfotografie zorgen er altijd voor dat je je op je gemak voelt. Als jij je lekker voelt, dan worden de foto's ook prachtig. Meer tips volgen binnenkort!






36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page